Архив: Лекари

Яна Данаилова

Провежда консултации, с персонализиран подход, съобразен изцяло с индивидуалните физиологични специфики.

д-р Красимир Шопов

Ранната диагностика на рака на гърдата и органосъхраняващите, онкопластични и реконструктивни операции.

Д-р Наум Симоноски

Д-р Наум Симоноски е специалист хематолог с над 15 години медицински опит. Извършва диагностика и лечение на заболявания на кръвта, кръвотворните органи и органите на лимфната система; анемии, тромбоцитопении, левкопении, остри и хронични левкемични заболявания, увеличени лимфни възли, лимфопролиферативни заболявания, миелопролиферативни, мелодиспластични заболявания, нарушения в кръвосъсирването. Д-р Симоноски не преглежда деца. Образование Завършва Медицински университет […]

д-р Надя Тошева

Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество.

д-р Добромир Танев

Занимава се с възпалителни ставни, заболявания като ревматоиден артрит, псориатичен артрит, анкилозиращ спондилит (болест на Бехтерев)

д-р Елка Коева

Специалист по естетична дерматология и медицина.

д-р Николай Кълвачев дм

Д-р Николай Кълвачев е специалист по медицинска вирусология и микробиология с над 15 години опит.

д-р Иван Диков

Извършва оперативно лечение на гинекологични заболявания, консултации по семейно планиране и др. Следи и води високорискови бременности.

д-р Олга Палабуюк

Извършва гинекологични прегледи и консултации в областта на репродуктивната медицина, за диагностика и терапия на инфертилитет и приложение на асистирани репродуктивни технологии.

д-р Цветослав Василев

Извършва специализирани прегледи по майчино-фетална медицина (първи триместър скрининг тест в 11-13 г.с., фетална морфология в 19-23 г.с. и късна фетална морфология с доплерово изследване в 30-34 г.с.).