Clinic

FemiClinic разполага с девет модерно обзаведени кабинета. Всеки от тях е оборудван с иновативна апаратура от последно поколение в областта на диагностиката, лечението и естетичната дейност.

Вярваме, че технологиите са най-важният партньор на добрите специалисти. Благодарение на тях решенията, които предоставяме, са по-ефективни и смислени. Това ни помага да преведем всяка жена през важните етапи по нейния път към постигане на здраве и красота.

Апаратура

Лазерна платформа Fotona TimeWalker® IntimaLaser™

Предлага революционни, патентовани и клинично оценени неинвазивни процедури за укрепване на мускулатурата на тазовото дъно. Използва се и за терапия на стрес уринарна инконтиненция, както и за високо прецизни клинични, естетични и хирургични процедури. Почти няма възстановителен период и пациентът веднага може да се върне към нормалния си начин на живот. Fotona TimeWalker® IntimaLaser™ е една огромна и модерна крачка в бъдещето на женското здраве, която ние с удоволствие предлагаме на нашите пациенти.

Мултифункционална ултразвукова система Samsung Medison HS40

Мултифункционалната ултразвукова система HS40 e предпочитана както в акушерството и гинекологията, така и в кардиологията. Осигурява по-ясни изображения и равномерност от близко до далечно поле, като същевременно намалява шума. Анализира потенциалния риск от сърдечно-съдови заболявания. Ултразвукова система Samsung HERA W9 - уред от висок клас, който се използва за сканиране във феталната медицина. Измерва растежа на плода по-бързо и с по-голяма точност. Показва 3D анатомия с висока резолюция и изключителна детайлност. Високата честота на кадрите и усъвършенстваното филтриране позволяват подробен поглед на кръвния поток по отношение на околните тъкани или патология с повишена пространствена резолюция.

BRASTER PRO Иновативен метод за ранен прескрининг за рак на гърдата

Braster Pro е медицинско устройство, което използва контактна термография за откриването на температурни изменения на повърхността на гърдите. Тези промени се свързват с неоангиогенезата, която от своя страна е свързана с образуването на нови кръвоносни съдове, захранващи тумора. Braster Pro е предназначено за изследване на гърдите, в допълнение на ехографското и мамографското изследване. Устройството открива температурни отклонения от нормата, които трябва да бъдат потвърдени чрез диагностични методи или в консултация със специалист.