Partners

iClinic

Високотехнологичният център за дерматология, лазернa терапия и естетика – iClinic, е сред ключовите партньори на FemiClinic. Техният дългогодишен опит ни помага да предлагаме висококачествена грижа за различните нужди на жената. Съвместната ни работа ще ни позволи да предоставяме ефективни решения при ежедневни консултации и комплексни стратегии за специфични проблеми.

Cibalab

Партньорството ни с една от най-големите вериги медицински лаборатории в България – CibaLab, осигурява бърз и удобен достъп до тестове от последно поколение. Само във FemiClinic лабораторията предлага специално създадени пакети за изследвания, посветени на женското здраве. Благодарение на тях ще можем да предоставим пълна и обстойна диагностика на своите пациенти. С помощта на експертизата на лекарите ще намерим решение на всеки проблем на пациентите си по-бързо и лесно.

TLV MEDICAL

Клиниката TLV Medical, специализирана в пластична хирургия, акушерство, гинекология и Моос хирургия за лечение на рак на кожата, е международен партньор на FemiClinic. Представителите на техния екип ще бъдат на разположение за планиране на консултации, диагностика и специални процедури за лечение – на място, във FemiClinic, и в клиниката в Израел. Техните знания ни помагат да предоставяме най-подходящите решения според състоянието на пациентите.