Partners

iClinic

Високотехнологичният център за дерматология, лазернa терапия и естетика – iClinic, е сред ключовите партньори на FemiClinic.Техният дългогодишен опит ни помага да предлагаме висококачествена грижа за различните нужди на жената.Съвместната ни работа ще ни позволи да предоставяме ефективни решения при ежедневни консултации и комплексни стратегии за специфични проблеми.

Cibalab

Партньорството ни с една от най-големите вериги медицински лаборатории в България – CibaLab, осигурява бърз и удобен достъп до тестове от последно поколение. Само във FemiClinic лабораторията предлага специално създадени пакети за изследвания, посветени на женското здраве. Благодарение на тях ще можем да предоставим пълна и обстойна диагностика на своите пациенти. С помощта на експертизата на лекарите ще намерим решение на всеки проблем на пациентите си по-бързо и лесно.

TLV MEDICAL

Клиниката TLV Medical, специализирана в пластична хирургия, акушерство, гинекология и Моос хирургия за лечение на рак на кожата, е международен партньор на FemiClinic. Представителите на техния екип ще бъдат на разположение за планиране на консултации, диагностика и специални процедури за лечение – на място, във FemiClinic, и в клиниката в Израел. Техните знания ни помагат да предоставяме най-подходящите решения според състоянието на пациентите.