Водещи лекари от Истанбул ще консултират безплатно в София тази събота

На 23 март, събота, в София ще се проведе Балкански медицински форум с участието водещи експерти от няколко специалности от страната и чужбина. Лекарите ще представят пред колегите си интересни случаи от клиничната си практика, свои собствени научни постижения, ще обменят опит и знания за новите методи на лечение в областта на психология и психиатрия, естетика, пластина и реконструктивна хирургия.

В рамките на форума лекари от Турция ще извършват безплатни консултации с пациенти, като е нужно предварително записване на час за консултация на 0888 04 88 68.

д-р Ахмет Каплан

Сред участниците в медицинската платформа е психологът д-р Мухамет Зюлкуф от психиатрична болница Moodist в Истанбул, водеща институция в областта на неврологичните заболявания в Турция от 2016 г. до момента. Болницата е разположена в модерна  сграда на 8 етажа и разполага с амбулаторни клиники за деца и възрастни, отделения по психично здраве, женско психично здраве и спешна психиатрия. Moodist се отличава с методи като ECT, TMS, EEG, които са психологически диагностични тестове, и иновативни програми за лечение, собствена разработка.

Безплатни консултации ще провежда д-р Ахмет Каплан, топ пластичен хирург в Турция. Сертифициран с EBOPRAS по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Д-р Каплан е специалист по повдигане на вежди (броулифт), фейслифт, естетика на клепачите (блефаропластика), ушна естетика, ринопластика, естетика на гърди, липосукция, вагинална естетика, мъжка естетика, гинекомастия. 

д-р Нихат Дик

Пациентите ще могат да получат безплатна консултация за възможностите на терапията със стволови клетки и екзозоми от д-р Нихат Дик, който е сред звездите на естетичната дерматология в Турция и Германия. След като специализира и работи в областта на естетиката в Германия, през 2004 г. се завръща в родината си и основава Maya Aesthetics Clinic. 

Д-р Нихат Дик е сертифициран тренер по естетика с цялостна програма за обучение, одобрена от Министерството на националното образование в Турция, провеждана от Maya Academy. 

Сподели публикацията:

Разгледай още статии