Колпоскоп и Хистероскоп EasyCare

Днес в световен мащаб се увеличават случаите на безплодие при жени в репродуктивна възраст поради различни фактори, водещи в съответните страни до бъдещи по-тежки икономически и социални последици.  Една от водещите причини на  патология при жените и водеща до стерилитет при нелечение е ендометриозата.

С годините фармакологичните и компаниите за оборудване посрещат нуждите на медицината и обществото в диагностиката и лечението на това заболяване. Последните години в Западна Европа и Съединените Щати се налага модела на пред болнична диагностика и превенция.

Поради тази причина имаше нужда от разработване и въвеждане на нов тип системи за диагностика със повече функционални възможности, а и не травмиращи и безопасни за пациента.

Новият продукт на френската компания Делмонт съчетава и двете. Това е колпоскоп, хистероскоп и резекционен апарат акумулирани в една операционна система за манипулации, и благодарение на иновативният си софтуер дава възможност за множество диагностични и минимално инвазивни процедури, създаване на пациентско досие със доклади, снимки, със пълно изследване при колпоскопия и хистероскопия, а освен това и възможност за телеметрия.

Той е с иновативен и компактен дизайн ,създаден от качествени материали от водещи производители в тази област, функционални възможности, лесен и удобен за работа, използващ минимално инвазивни инструменти. С едни от най тънките размери на работни шафтове на пазара, без това да намалява ъгъла на виждане и качеството на работа, той е удобен , както за оператора така и създава комфорт за пациента.

Напредналата технология позволява съчетаване на източник на светлина и камера за изображения и запис на ендоскопски операции. Източникът на светлина съчетава висока яркост, яснота, хомогенност и дълбочина на рязкост чрез малка оптика, а камерата е с висока разделителна способност и водоустойчивост. Може да се свързва ,както с колпоскопа , така и хистеро-ендоскопа.

Сподели публикацията:

Разгледай още статии