StarFormer® IntimaWave

StarFormer® е високоинтензивно устройство за магнитна стимулация на Tesla (HITS ™), което позволява на мускулите да укрепват, тонизират и стягат без усилие. Teхнологията използва магнитния импулс, за да стимулира мускулната контракция. Като резултат мускулите стават по-здрави, стегнати и тонизирани.
Моделът StarFormer® PRO е комбинация от моделите TightWave® и IntimaWave®, предлагащ стягане на мускулатурата и стимулация на мускулите на тазовото дъно.

Системата предллага 2 опции за третиране:
TightWave®:
Укрепване на мускулатурата, тонизиране и стягане на отпуснатите зони
IntimaWave®:
Укрепване на мускулатурата на тазовото дъно за терапия на стрес уринарна инконтиненция.

TIGHTWAVE:
StarFormer® TightWave® използва неинвазивна технология HITS ™ за селективно таргетиране на мускулните тъкани и осигуряване на укрепване, тонизиране и стягане на различни области на тялото:
Как работи?
Магнитните импулси безвредно проникват в мускулните слоеве, което ги кара автоматично да се свиват. Със StarFormer® мускулните клетки могат да бъдат изградени без усилие без доброволни мускулни контракции, например по време на традиционните силови тренировки. Крайният резултат е повишена мускулна сила.

INTIMAWAVE:
StarFormer® може допълнително да се използва за стимулиране на мускулите на тазовото дъно и гърба, като се използват два апликатора за терапия на всички видове мъжка и женска инконтиненция. По време на терапията, пациентът остава напълно облечен, като седи на удобния IntimaWave стол. Магнитните апликатори на стола стимулират мускулната контракция в цялата зона на тазовото дъно, увеличавайки силата и издръжливостта му. Резултатът е ефективно и дълготрайно облекчение на неконтролируемото изпускане – инконтиненция.

Сподели публикацията:

Разгледай още апаратура